
Wide-eyed flounder
Bothus podas
Bothidae

Bothus podas
Bothidae
Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.
Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.
Elää luonnossa: Albania, Algeria, Angola, Benin, Bosnia ja Hertsegovina, Egypti, Espanja, Gabon ja 35 muuta maata.
Elää matalassa vedessä mannerjalustan hiekka- ja mutapohjilla. Syö pohjalla eläviä pieniä kaloja ja selkärangattomia. Lisääntyminen tapahtuu touko- ja elokuun välisenä aikana. Pienet yksilöt sopeutuvat akvaariossa hyvin, mutta tarvitsevat riittävästi pohjapinta-alaa.
Kaupasta akvaarioon: miten totutat kalan veteen, miksi kannattaa lisätä vain muutama kerrallaan ja mitä seurata ensimmäisinä päivinä.
Miksi uusien kalojen kannattaa asua omassa altaassaan muutama viikko ennen kuin ne muuttavat akvaarioon, mitä tarvitset ja mitä tarkkailet.
Mikä on toisin meriakvaariossa: suola, refraktometri, elävä kivi ja korallit. Johdanto sinulle, joka harkitset kokeilemista.