Akvarist
Kirjaudu

Tietoja

Tuntomerkit
Pituus
Enintään 45 cm
Ruumiinmuoto
Korkearunkoinen
Hoito
Määrä
Puuttuu
Pienin akvaario
2 028 litraa
Ravinto
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Käyttäytyminen
Luonne
Puuttuu
Uiskentelee
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Vesiarvot
Lämpötila
–
pH
–
Pienin akvaario
77 cm229 cm115 cm
2 028 litraa229 × 115 × 77 cmYhden kalan perusteella
Levinneisyys
Alkuperäinen

Elää luonnossa: Albania, Algeria, Angola, Benin, Bosnia ja Hertsegovina, Egypti, Espanja, Gabon ja 35 muuta maata.

Lisää lajista

Kuvaus

Elää matalassa vedessä mannerjalustan hiekka- ja mutapohjilla. Syö pohjalla eläviä pieniä kaloja ja selkärangattomia. Lisääntyminen tapahtuu touko- ja elokuun välisenä aikana. Pienet yksilöt sopeutuvat akvaariossa hyvin, mutta tarvitsevat riittävästi pohjapinta-alaa.

Muut nimet

Muut tieteelliset nimet

  • Bothus africanus
  • Bothus diaphanus
  • Bothus mancus
  • Bothus poda
  • Bothus podas africanus
  • Bothus podas maderiensis

Muilla kielillä

  • Bredøjet hvarre