Akvarist
Log ind

Fakta

Kendetegn
Længde
Op til 45 cm
Kropsform
Højrygget
Pasning
Antal
Mangler
Mindste akvarium
2.028 liter
Foder
Mangler

Ved du, hvad der mangler? Foreslå det i appen.

Adfærd
Temperament
Mangler
Svømmer
Mangler

Ved du, hvad der mangler? Foreslå det i appen.

Vandværdier
Temperatur
–
pH
–
Mindste akvarium
77 cm229 cm115 cm
2.028 liter229 × 115 × 77 cmBaseret på én fisk
Udbredelse
Hjemmehørende

Lever vildt i Albanien, Algeriet, Angola, Benin, Bosnien-Hercegovina, Cameroun, Congo-Brazzaville, Cypern og 35 lande til.

Mere om arten

Beskrivelse

Findes på lavt vand over sand- og mudderbund på kontinentalsoklen. Æder små bundlevende fisk og hvirvelløse dyr. Gydningen foregår mellem maj og august. Små individer tilpasser sig godt i akvarier, men kræver tilstrækkeligt bundareal.

Andre navne

Andre videnskabelige navne

  • Bothus africanus
  • Bothus diaphanus
  • Bothus mancus
  • Bothus poda
  • Bothus podas africanus
  • Bothus podas maderiensis

På andre sprog

  • Wide-eyed flounder