Akvarist
Kirjaudu

Tietoja

Tuntomerkit
Pituus
Enintään 7,5 cm
Ruumiinmuoto
Pitkänomainen
Hoito
Määrä
Puuttuu
Pienin akvaario
17 litraa
Ravinto
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Käyttäytyminen
Luonne
Osin aggressiivinen
Uiskentelee
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Vesiarvot
Lämpötila
–
pH
–
Pienin akvaario
23 cm38 cm19 cm
17 litraa38 × 19 × 23 cmYhden kalan perusteella
Levinneisyys
Alkuperäinen

Elää luonnossa: Amerikan Samoa, Australia, Filippiinit, Guam, Indonesia, Intia, Kiribati, Kookossaaret (Keelingsaaret) ja 9 muuta maata.

Lisää lajista

Kuvaus

Aikuiset elävät yksinään, yleensä riuttatasanteiden ja matalien laguunien hiekkapohjilla. Pieniä nuoria yksilöitä löytyi ylösalaisin olevan Cassiopea-meduusan alta; meduusa liikkuu hiekkapohjalla ja tarjoaa turvallisen kulkuneuvon. Munat kiinnittyvät alustaan rihmamaisen, tarttuvan tyynyn tai jalan avulla. Naaraat pesivät tyhjissä nilviäisten kuorissa. Toukat ovat planktisia ja esiintyvät usein matalassa rannikkovedessä.

Muut nimet

Muut tieteelliset nimet

  • Petroscirtes pindae
  • Petroscrites xestus

Muilla kielillä

  • Bearded sabretooth blenny, Smooth fangblenny, Smooth sabretooth blenny, Xestus fangblenny