Akvarist
Kirjaudu

Tietoja

Tuntomerkit
Pituus
Enintään 12 cm
Ruumiinmuoto
Virtaviivainen
Hoito
Määrä
Puuttuu
Pienin akvaario
53 litraa
Ravinto
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Käyttäytyminen
Luonne
Osin aggressiivinen
Uiskentelee
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Vesiarvot
Lämpötila
Sietää23–28 °C
pH
–
Pienin akvaario
26 cm78 cm26 cm
53 litraa78 × 26 × 26 cmYhden kalan perusteella
Levinneisyys
Alkuperäinen

Elää luonnossa: Australia, Chile, Filippiinit, Indonesia, Japani, Kiina, Kiribati, Marshallinsaaret ja 10 muuta maata.

Lisää lajista

Kuvaus

Aikuiset elävät merelle päin olevilla riutoilla. Myös syvillä rannikon läheisillä ja ulkoriutan rinteillä ja jyrkänteillä. Yksin tai pareittain murtovyöhykkeellä, harvoin 30 m:n syvyyteen asti. Ne uivat pienissä ryhmissä, joissa kussakin on useita naaraita ja yksi dominoiva koiras. Syövät pieniä äyriäisiä, nilviäisiä ja monisukasmatoja. Kaivautuvat hiekkaan yöksi. Munivia, selvä parittelu kutuaikana. Suurin ilmoitettu syvyys on otettu lähteestä Ref. 128797.

Muut nimet

Muilla kielillä

  • Blacktail wrasse, New Guinea wrasse