Akvarist
Kirjaudu

Tietoja

Tuntomerkit
Pituus
Enintään 15 cm
Ruumiinmuoto
Pitkänomainen
Hoito
Määrä
Puuttuu
Pienin akvaario
88 litraa
Ravinto
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Käyttäytyminen
Luonne
Rauhallinen
Uiskentelee
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Vesiarvot
Lämpötila
Ihanteellinen22–26 °CSietää 22–30 °C
pH
Ihanteellinen8,1–8,4
Pienin akvaario
31 cm92 cm31 cm
88 litraa92 × 31 × 31 cmYhden kalan perusteella
Levinneisyys
Alkuperäinen

Elää luonnossa: Amerikan Samoa, Australia, Fidži, Filippiinit, Guam, Hongkong – Kiinan erityishallintoalue, Indonesia, Japani ja 16 muuta maata.

Lisää lajista

Kuvaus

Elää yksin tai pareittain. Aikuiset elävät rannikkoriutoilla ja laguuneissa, leväriuttojen hiekka- ja kivikkoreunoilla ja joskus meriheinäniittyjen lähellä. Ravinnonotto tapahtuu seulomalla suullisia hiekkaa ja päästämällä se ulos kidusten kautta, jolloin se pyydystää pieniä selkärangattomia, eloperäistä ainesta ja suuria määriä leviä. Yksiavioinen. Kutu ajoittuu puolikuun jaksoihin. Munat laskeutetaan koloihin, joita koiras vartioi. Vähimmäissyvyys ilmoitettu lähteessä Ref. 27115. Myös Ref. 58652.

Muut nimet

Muut tieteelliset nimet

  • Amblygobius phaelena
  • Amblygobius phalaene
  • Gobius annulatus
  • Gobius phalaena

Muilla kielillä

  • Brunbåndet kutling
  • Whitebarred goby, Banded Goby, Brown-barred goby, Goby, White-barred goby, White-spotted goby