Akvarist
Kirjaudu

Tietoja

Tuntomerkit
Pituus
Enintään 12 cm
Ruumiinmuoto
Virtaviivainen
Hoito
Määrä
Puuttuu
Pienin akvaario
53 litraa
Ravinto
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Käyttäytyminen
Luonne
Rauhallinen
Uiskentelee
Puuttuu

Tiedätkö, mitä puuttuu? Ehdota sitä sovelluksessa.

Vesiarvot
Lämpötila
–
pH
–
Pienin akvaario
26 cm78 cm26 cm
53 litraa78 × 26 × 26 cmYhden kalan perusteella
Levinneisyys
Alkuperäinen

Elää luonnossa: Angola, Botswana, Burundi, Eswatini, Etelä-Afrikka, Kenia, Kongon demokraattinen tasavalta, Malawi ja 6 muuta maata.

Lisää lajista

Kuvaus

Viihtyy soilla sekä purojen, jokien ja järvien reunakasvillisuudessa; aktiivinen hämärässä valossa ja yöllä. Se syö selkärangattomia.

Muut nimet

Muut tieteelliset nimet

  • Barbus akavangoensis
  • Barbus aurantiacus
  • Barbus auxartiacus
  • Barbus banguelensis
  • Barbus bangwelensis
  • Barbus doggetti

Muilla kielillä

  • Redeye barb, Beira barb